Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...

Ove godine deveti put za redom održava se TAKT Fest! Budi i ti deo sjajne muzičke priče!

TAKT festival promoviše autentično umetničko stvaralaštvo i ove godine biće održan 9. put, od 24. do 26. septembra.

Dobrodošli su pojedinci i muzičke grupe, autori muzičkih dela, bez obzira na geografsko poreklo učesnika i žanr muzike, a u skladu sa pravilima i etičkim kodeksom festivala. Prednost imaju učesnici (samostalni izvođači) ili autori pesama (u slučaju grupnog nastupa) mlađi od 35 godina.

Pored konkursa za umetničke izvođače, ove godine biće otvoren konkurs i za umetnike iz drugih oblasti, o čemu ćemo vas blagovremeno obavestiti. 

Na festivalu se učestvuje jednom autorskom pesmom. Pesma mora biti napisana i izvedena na maternjem jeziku (ako je u pitanju jezik nacionalnih manjina, izvođenje pesama na tim jezicima je dobrodošlo, uz obezbeđen prevod na srpski jezik, koji će biti dostavljen žiriju). 

Pesma kojom se učestvuje na festivalu ne sme biti deo zvaničnog izdanja, niti da je u procesu objavljivanja do završetka festivala. 

Pobednike očekuju i odlične nagrade, muzička oprema, učešće na festivalima u zemlji i inostranstvu, a svi takmičari dobijaju i izmontiran video snimak jedne pesme njihovog nastupa.

Prijave su otvorene. Zainteresovani se mogu prijaviti na zvaničnom sajtu festivala, popunjavanjem formulara na: www.taktfest.org/registration

Detaljnije informacije o festivalu i propozicijama mogu se pronaći na: www.taktfest.org

Za sve eventualne nedoumice, kontakt osoba je Jelena Božić - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Vidimo se na TAKT-u! 

TAKT poziv

 

 

Pin It