Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...

 Asocijacija Kulturanova i A3.Format grupa pozivaju mlade autore sa teritorije Srbije da se prijave za učešće na radionici "Uradi sam".

"Uradi sam" označava etiku oslanjanja na lične kapacitete. Ona promoviše ideju da osoba može učiniti daleko više nego što pretpostavlja da je moguće.

Umesto oslanjanja na usluge raznih stručnjaka, akcenat se stavlja na samoedukaciju i sopstvenu izradu. "Uradi sam" kultura se odnosi na šarolik spektar elemenata van dominantne kulture, kao što su politički i društveni aktivizam, nezavisna muzička produkcija, savremena umetnost, film i sl.

Učesnici će imati priliku da na dvodnevnoj radionici steknu i osnaže svoja postojeća znanja iz grafičkog dizajna, web dizajna, da dizajniraju publikaciju i internet stranicu projekta, kao i da se upoznaju sa "open source" softverskim rešenjima. Radionica se održava tokom 15. i 16. januara 2011. u Novom Sadu (dolazak učesnika 14.01. i odlazak 17.01.). Učesnici van Novog Sada imaju obezbeđen prevoz, smeštaj i hranu. Projekat je podržalo Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Kandidati se mogu prijaviti tako što će svoju prijavu, koja sadrži: biografiju, link ka portfoliju i motivaciono pismo, u .DOC formatu poslati e-mailom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.najkasnije do 20. decembra 2010. godine.

vest

Pin It