Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...


Ovaj projekat predstavlja razmenu dobrih praksi između kulturnih agenata koja ima za cilj smanjenje procenta nezaposlenosti mladih u Evropi, pružajući mladim fotografima digitalne alate i profesionalne veštine potrebne za profesionalni rad u kulturnom sektoru, tačnije u fotografiji.

Photography for Future ima za cilj da prati i obuči mlade ljude u razvoju njihovih profesionalnih aktivnosti, olakšavajući im potpuno uključivanje u svet rada i kulturnog preduzetništva.

Novi proces i metod obuke biće primenjeni na osnovu razmene ideja i dobrih praksi između entiteta koji čine ovaj strateški savez razvojem novih profesionalnih veština i kompetencija kroz kreativnost i stvaranjem međunarodnih mreža između kulturnih subjekata koji rade sa mladim fotografima, koristeći fotografiju kao alat za društveni razvoj.

Prioriteti:
- Obezbediti mladima alate i veštine neophodne za pronalaženje kreativnih i inovativnih rešenja za društvene izazove.
- Doprineti stvaranju novih radnih mesta, održivom razvoju i socijalnoj inkluziji kroz umetnost i kulturu.
- Pomoći kulturnom i kreativnom sektoru da se oporavi od krize.

Akcije:
- Transnacionalna mobilnost sa mogućnostima učenja u kreativnim prostorima i na mestima kulturnog nasleđa.
- Stvaranje i jačanje mreža i modela saradnje za razmenu i upoređivanje ideja, praksi i metoda putem virtuelnih sredstava koje podstiču interkulturalnost i razvoj kreativnog načina razmišljanja među mladima.

Partneri na projektu: AD HOC GESTION CULTURAL SL, Stichting NOOR Foundation, Asocijacija Kulturanova, C A I - CONVERSAS ASSOCIACAO INTERNACIONAL
Pin It