Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...

Teatarnova vol.3 002 1

Zanima te pozorište i želeo bi da vidiš kako je "iza scene"? Voliš da se izražavaš na kreativan način i pričaš o društvenim temama? Imaš šta da kažeš, a imaš i vremena? Mi imamo prostor i nekoga da te čuje i vidi. 

Sve je besplatno, priključi se i ti. POZIV JE OTVOREN ZA SVE MLADE️možeš se prijaviti na : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radionice se održavaju u kulturnoj stanici Eđšeg.

Uvodne radionice će se odvijati sredom od 19:30 počevši od 4.marta 2020. gde ćemo predstaviti plan rada, čitati tekstove i birati temu na koju ćemo stvarati predstavu.

Projekat TeatarNova se sprovodi treću godinu za redom. Svake godine smo kroz pozorište ukazivali na neki društveni problem u  zajednici, na ono što mladi osećaju i žele da menjaju.

Verujemo da je kultura, a pozorište naročito filter kroz koji je moguće ukazati na sve ono što bi trebalo menjati oko sebe. Teme kreću od zabranjenih ljubavi i o tome kako bi se Romeo i Julija danas snašli u Novom Sadu, pa sve do tema usamljenosti kod mladih u današnjem okruženju. Poslednja predstava „O usamljenosti“ i tribina nakon predstave na kojoj su učestvovali ti mladi, sociolog, psihološkinja, novinarka i glumac, a na temu „Usamljenosti kod mladih“ je dobila nagradu za najboljih pet događaja u Kulturnoj stanici Eđšeg za 2019. godinu, od strane mladih. U okviru TeatraNove pružamo priliku i mladim ljudima koji su režiseri, dramaturzi i glumci da se oprobaju. U TeatarNovi mogu da učestvuju svi mladi koji imaju želju bez obzira da li imaju ili nemaju iskustva.

Vidimo se na TeatarNova vol.3 !!!

Pin It