Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...

TeatarNov poziv

Kako vidimo naš grad? Ima li danas zabranjenje ljubavi ? Ko su tvoji heroji ? Zanima te da se oprobaš u glumi? Zanima te kako mladi žive? Voliš da na kreativan način razmišljaš i izražavaš se o društvenim temama?

Treba ti relaksacija od naporne nedelje, a opet da uložiš vreme u nešto korisno? Ovo je pravi program za tebe! Sve je potpuno besplatno, priključi se.

POZIV JE OTVOREN ZA SVE MLADE !

Više o projektu možete saznati na: https://www.kulturanova.org/index.php/sr/

https://www.facebook.com/kulturanova/

Radionice vode: Milana Božulić, omladinska radnica i Uroš Mladenovič, glumac.
RADIONICE SU BESPLATNE
Prijave možete poslati na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


U okviru projekta TeatarNova, koji Kulturanova sprovodi uz Opens 2019, pozivamo vas na POZORIŠNE RADIONICE namenjene mladima. Dozvolite da se predstavim - glasno i ponosno je projekat koji će kroz realizaciju dramskih radionica na kojima će se pripremati predstava po tekstu “Romeo i Julija” V. Šekspir, a koji će omogućiti mladima da pozorišnim jezikom  predstave sebe i grad Novi Sad onako kako ga oni vide i doživljavaju. Šekspir reče “Šta je grad nego ljudi”, a mi ćemo vođeni njegovim rečima pokušati da otkrijemo šta je Novi Sad. Da li je to grad srećnih građana i građanki? Grad tolerancije?  Postoji li podeljenost njegovih građana? Zabrane? Diskriminacija? Ljubav? Sme li se biti drugačiji? Odgovore na ova i druga pitanja mladi će predstaviti kroz predstavu “Romeo i Julija” u cilju prikazivanja našeg grada iz svog ugla.

KOME SU NAMENJENE RADIONICE ? Dobrodošli su svi mladi bez obzira na prethodno glumačko/pozorišno iskustvo.
KADA SE ODRŽAVAJU RADIONICE? Sredom od 19h do 21h počevši od 24.10. do 21.11. 2018. (ukupno 5 radionica). Naš rad prikazaćemo 22.11. u 20h.
GDE SE ODRŽAVAJU RADIONICE? U teatru 34 (vesela kornjača), Pašićeva 34, Novi Sad.
KO VODI RADIONICE? Uroš Mladenović glumac, dramski pedagog i omladinski radnik
                                         Milana Božulić omladinska radnica.
PRIJAVE?  Pošalji ime, prezime, godinu rođenja i kontakt telefon na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i bićeš kontaktiran/na  veoma brzo.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju Uroš  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Milana Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pin It