Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...

Asocijacija Kulturanova počinje sa radom na novom projektu podržanom kroz ERASMUS+ program - CoDaSi - Savremeni ples za održivost i inkluziju.

Projekat CoDaSi je dalji korak ka poboljšanju efikasnosti metodologija koje vodeći partner na projektu primenjuje u svakodnevnom radu sa savremenim plesom u poslednjih 16 godina. Ideja je da se testira i razvije zajednička metoda zasnovana na metodi kompanije "Zappulla DMN" (Danza Movimento Naturale - Natural Dance Movement- prirodni ples) i da se pomeša sa iskustvom drugih plesnih kompanija u Evropi. Dakle, ova razmena dobrih praksi će unaprediti metodologije zasnovane na plesu, kontakt improvizaciji i borilačkim veštinama i stvoriti nešto jedinstveno i inovativno za podršku održivosti i inkluziji kroz savremeni ples. Projekat ima za cilj okupljanje plesnih kompanija i organizacija aktivnih u socijalnoj inkluziji i održivosti širom Evrope kako bi promovisali razmenu dobrih praksi i razmenu znanja. Ciljne grupe: nastavnici savremenog plesa, profesionalni igrači, plesne kompanije, centri za obuku profesionalnih plesača, organizacije za promociju savremenog plesa, pozorišta i prostori scenskih umetnosti.

Partneri na projektu su La Galerie Chorégraphique, Carcassonne, FR; Asociación RESIDUI TEATRO ES, Fondatsiya Art Link BG, Kinitiras Horotheama EL, L'ESPACE APS/ASD IT i podržan je kroz ERASMUS+ program Evropske komisije.

Pin It