Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...

U okviru međunarodnog projekta YO.US.T.A.R, zajedno sa partnerima u protekle dve godine radili smo na primeni YO.US.T.A.R metodologije u radu sa mladima, koja je rezultirala kreiranjem onlajn priručnika.

Priručnik ima za cilj da podeli dobre i inovativne prakse među pozorišnim i umetničkim organizacijama i promoviše osnaživanje mladih ljudi. Cilj je da se maksimizira uticaj projekta u svakodnevnoj praksi za pozorišta koja se aktivno bave osnaživanjem mladih. Ovo je postignuto prikupljanjem preporuka i uporednom analizom iskustava svih partnera u korišćenju YO.US.T.A.R metodologije i drugih iskustava u radu pozorišta sa ugroženim ciljnim grupama mladih.


Ciljna grupa ovog priručnika su pozorišna i kulturna tela, pružaoci socijalnih usluga, facilitatori u oblasti omladinskog rada, omladinski radnici i treneri. Kroz poređenje metoda rada, moguće je razumeti efikasnost različitih tehnika u radu sa specifičnim ciljnim grupama kao što su mladi sa manje mogućnosti, uzimajući u obzir specifične potrebe različitih podciljnih grupa kao što su mladi migranti, mladi sa invaliditetom, rano napuštanje škole itd.

Publikaciju na engleskom jeziku možete preuzeti OVDE.

Publikaciju na srpskom jeziku možete preuzeti OVDE.
Pin It