Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Treninzi predstavljaju jedan od ključnih procesa u razvoju i unapređenju znanja i veština različitih društvenih grupa. Nude priliku pojedincima, grupama i organizacijma da steknu nove kompetnecije, osveste vrline i mane, ali i da ostvare svoje potencijale.

U Asocijaciji Kulturanova razlikujemo trenerski i radioničarski rad. Naša metodologija se zasniva na iskustvu, znanju i stečenim veštinama koje naši treneri imaju. Pre svega, naši treneri su prošli takozvani TTT, odnosno “Train the Trainer” treninge, gde su oni sami učili kako da budu treneri, kako da ostvare potencijal, rast i razvoj pojedinaca, ali i grupe. Nije dovoljno da neko bude ekspert u određenoj oblasti kako bi bio_la trener_kinja, potrebno je znati kako voditi grupu. Drugo, naš rad se zasniva na ostvarivanju dva cilja: procesnog i produktnog, gde se kroz različite metode i metodologije dolazi i do ostvarivanja kvalitetnog procesa, ali i produkta.

Nudimo širok spektar usluga treninga, koji su prilagođeni vašim potrebama i ciljevima. U zavisnosti od oblasti, sa vama će raditi neki od naših eksperta u različitim oblastima. Neke od njih su mediji i medijsko-informaciona pismenost, umetnost i kultura, biznis, međuljudski odnosi, ljudska prava, razvoj kritičkog mišljenja i kreativnosti, izgradnja tima.

Konsultacije su besplatne, a tokom njih razgovaramo o mogućim modelima, dinamici i predlozima sadržaja treninga koji vam je potreban
Pin It