Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Milan VračarPredsednik Kulturanove i nezavisni kulturni producent. Radio je na mnogim međunarodnim projektima i bio uključen u organizaciju kulturnih događaja u Novom Sadu i Srbiji. Sertifikovani je omladinski radnik i ima dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti. Radio je kao marketing menadžer u Kulturnom centru Novog Sada. Učesnik je mnogih internacionalnih konferencija, radionica (među njima najznačajniji Amsterdam Mastrikt Letnji Univerzitet) i rezidencija (najznačajne Feliks Meritis rezidencija u Parizu 2004.godine, rezidencija u AKC Metelkova, Ljubljana 2007/2008 i CEC Artslink rezidencija u Nju Jorku, Sietlu, Portlandu i San Francisku 2009.). Sarađivao sa mnogim institucijama kao što su Ministarstvo spoljnih poslova Austrije, Savet Evrope, Švajcarska razvojna pomoć (SDC) i dr. Suosnivač je Kulturnog centra LAB u Novom Sadu, član Skupštine OPENS-a i savetodavnog tela Evropske mreže kulturnih centara (ENCC). Tečno govori engleski i slovenački.

Preko 20 godina organizujemo male, srednje i velike događaje. Iza nas su uspešni seminari, konferencije, koncerti, skupštine, predstave, festivali, žurke, predavanja i outdoor događaji koji broje preko 2000 različitih događaja i manifestacija. 


Na raspolaganju smo vam za kompletnu organizaciju događaja, ali smo tu i da preuzmemo deo organizacije događaja, kao što je logistika, hosting, tehnika, sadržaj, side eventovi ili nešto drugo. Naši zadovoljni klijenti i saradnici najbolje govore o tome kakva vas usluga može očekivati: Cinema City, Festival uličnih svirača/Gradić fest, Centar za regionalizam, Kulturni centar Novog Sada, kao i mnoštvo partnera iz Evrope i sveta sa kojima smo sarađivali.

Pin It