Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...

CBS Backpack Pratite znake na predstojećem Festivalu uličnih svirača i upoznajte neobičnu grupu SuttonBeresCuller (John Sutton, Ben Beres, Zac Culler). Umetnički trio dolazi iz Amerike predstaviće svoj pokretni umetnički performans fiktivni biro Odeljenje za odnose i orijentaciju na Festivalu.

John, Ben i Zac nosiće reklamne ruksake, koje su osmislili, a koji su nastali kao težnja da se otvoreno razgovara o održivosti rasta koji se odnosi na aspekt našeg društvenog, ekonomskog i prirodnog okruženja. Kao predstavnici ove fiktivne birokratije, planiramo da hodamo festivalom kao pokretne skulpture ukazujući znacima sa ruksaka na arhitekturu, izvođače i ljude unutar Festivala, kažu umetnici.

Tokom 16 godina postojanja SBC ispituje granice saradnje unutar umetničke zajednice, tražeći da se savremena umetnička praksa oslobodi tržišnog pritiska potrošačkog društva koji ih sputava u svakodnevnom kreativnom stvaralaštvu i posveti radu sa snažnim konceptualnim utemeljenjem koje će jednako biti dostupno i prijatno za svakoga.

Kulturanova kao pokretač promena u kulturi pozvala je stoga SBC grupu da učestvuje ove godine na Festivalu uličnih svirača želeći da na taj način dodamo vrednost kulturnoj ponudi Novog Sada. Performans i umetnike podržava i CEC ArtsLink fondacija cec-artslink-logo2

Pin It