Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...



U toku je još jedan projekat Kulturanove, pod nazivom Diversity Hub.

Diversity Hub zamišljen je kao svojevrstan "centar različitosti" i prostor okupljanja ljudi različitog pola, uzrasta i seksualne orijentacije, sa ili bez invaliditeta, iz svih društvenih sredina i sa različitim pristupima životu. Prostor će istovremeno omogućiti predstavnicima civilnog društva, politike, administracije, biznisa i umetnosti da se upoznaju i razmenjuju ideje i znanja. 

Ideja iza programa je da se pronađu partneri koji će udružiti snage i oblikovati raznolikost na lokalnom nivou. Istovremeno, sadržaj tih susreta će se koristiti kao sadržaj za omladinski radio koji će biti uspostavljen u prostorijama OPENS centra u Novom Sadu. Zahvaljujući ovom projektu Kulturanova je u mogućnosti kupiti neophodnu tehniku za opremanje podcast room-a, koji će biti ključan za realizaciju naših medijskih aktivnosti i nakon završetka ovog projekta. 

Trenutno su u toku podkast intervjui i razgovori sa predstavnicima različitih relevantnih organizacija iz Novog Sada i Vojvodine, koje kroz svoj rad promovišu ravnopravnost, različitost i toleranciju.

Projekat je podržan kroz International Relief Fund 2021 Goethe Instituta. 

Image by OpenClipart-Vectors from Pixabay 
Pin It