Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...

MuzikaNova radionice su namenjene mladim, neafirmisanim muzičarima kako bi oni uz pomoć mentora, koordinatora i timskog rada razvijali veštine i znanja iz oblasti muzike.

To znači da će se ovi mladi ljudi kroz nekoliko meseci susretati sa teorijskim i praktičnim radom na radionicama različitih sadržaja. Susrešće se sa teorijom muzike, muzičkom improvizacijom, muzičkom produkcijom, javnim nastupom, novim perspektivama za muzičare itd...Projekat MuzikaNova Lab je okupio raznovrsne mlade ljude među kojima su amateri, profesionalci, pevači, fotografi, gitaristi, bubnjari, muzički producenti i volonteri koji će kroz ove radionice usavršiti, steći, deliti i primeniti znanja iz muzike. 

Sa druge strane TeatarNova radionice imaju za cilj da amaterima koji žele da se bave glumom omoguće to na što kreativniji i slobodoumniji način. Učesnici stvaraju temu za predstavu kroz diskusiju i igru, međusobno i sopstveno upoznavanje. Svake nedelje učesnici kroz rad sa omladinskim radnicima i glumcima uče tehnike, razvijaju veštine i vežbaju svoje glumačke sposobnosti. Sa učesnicima se jednako radi na izgradnji individulnih nastupa , ali i na izgradnji svih učesnika kao grupe. Neki od učesnika projekta TeatarNova su učesnici i MuzikaNova projekta i obrnuto. 

TeatarNova radionice traju do aprila i održavaju se svake sedmice, a MuzikaNova radionice do decembra, s tim što se one održavaju dva puta mesečno. Ovi projekti se realizuju uz podršku OPENS-a. 

 

 

Pin It