Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...

Da li si ti žena koja radi i živi u društvu danas, u 2022. godini? Da li misliš da živiš bolje nego tvoje pretkinje? Da li imaš više prava? Da li te plaćaju isto? Da li si jednaka?

Da li si radila ili i dalje radiš na mestu gde te ne poštuju? Ni tvoju reč, ni tvoj prostor, ni tvoje telo, ni tvoje pravo da kažeš NE! Ako jesi - znaj da nisi sama.

Kroz projekat ’’Veruj mi’’ Kulturanova poziva društvo na odgovornost i damo prilliku ženama da se povežu, osnaže i ispričaju svoje priče.

Pozivamo sve žene koje žele da podele svoje priče da nam se jave.

Vizija nam je da okupimo grupu žena koje su preživele bilo kakavu vrstu zlostavljanja na radnom mestu, da u saradnji sa pravnicom i terapeutkinjom kroz radionice pružimo emocionalnu i mentalnu podršku, pravnu pomoć i proširimo znanja o samim zakonima i alatima koja nam mogu biti od pomoći u ovakvim strašnim situacijama. Kroz ovaj proces učesnice će imati priliku da se međusobno povežu i osnaže.

Ispovesti koje budu sakupljene će kroz umetničku intervenciju biti obrađene i korišćene za realizaciju audio-vizuelne izložbe koja ima za cilj da približi publici iskustva žena koje su preživele nasilje i inspiriše društvo na promenu.

Naravno, nivo anonimnosti koji želite da zadržite je vaša odluka do kraja, a sakupljeni materijal će biti korišćen samo uz saglasnost učesnica.

Možete nam se javiti putem ovog formulara: https://forms.gle/rHsB3TRbiv4GU9ca6

Molimo da popunite upitnik do 31.7.2022. 




Ovaj projekat je deo aktivnosti IETM Local Journeys for Change koju podržava Evropska unija u okviru granta IETM Network Grant 2022-2024 NIPA: the New International in the Performing Arts.
Pin It