Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...

Pozivamo vas da budete deo promene koju želite da vidite u vašoj zajednici.

Tokom nekoliko zajedničkih radionica radićemo na izradi tekstova i istraživanja na teme: rodne ravnopravnosti, manjinskih prava, govora mržnje i predrasuda u vašoj lokalnoj zajednici. 

Autori tih tekstova ste vi, a od ekipe dobijate mentorsku podršku i pomoć tokom celekupnog procesa. Vaši tekstovi naći će se u zajedničkoj publikaciji projekta koja će biti objavljena na kraju projekta, a imaćete priliku i da svoj rad predstavite na konferencijama u svom mestu.

Projekat sprovodimo u šest opština: Vrbas, Zrenjanin, Sombor, Bačka Palanka, Kikinda i Vršac.

U svakom mestu osmoro učesnika radiće na izradi četiri teksta. Na kraju procesa imaćemo 24 teksta koja se bave gorenavedenim temama. 

Učesnici će dobiti neophodna znanja i veštine za izrade tekstova, podršku, promociju, objavljivanje radova i priliku da o ovim problemima javno govore, kao i sertifikate. Prethodno znanje u oblasti novinarstva nije neophodno. 

Sa vama će raditi iskusni novinari i omladinski radnici koji su i te kako spremni da prenesu znanje i pomognu da mladi poboljšaju zajednicu u kojoj žive, ukažu na probleme i rešenja.

Neka se glas mladih čuje!

Projekat sprovodimo u saradnji sa Panonskom Aktivističkom Organizacijom iz Zrenjanina. 

Za više informacija pozovite koordinatorku projekta Jelenu Božić - 0652073136

Projekat je podržan od strane Evropske unije, kroz projekat Mladi. 

Pin It