Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...

TAKT Film Fest je internacionalni filmski festival. Želimo da približimo svet filma ljubiteljima muzike, i svet muzike ljubiteljima filma. Fokus festivala je na filmovima čiji ključni element je muzika. Ideja je spojiti film i muziku kroz dela koja u njihovom prožimanju na različite načine obogaćuju i jednu i drugu umetnost.

Prijave se vrše preko ovog linka: https://filmfreeway.com/TAKTFilmFest

TAKT Film Fest je godišnji događaj na kom se prikazuju filmovi i održava se u Novom Sadu. Deo je većeg festivala pod nazivom TAKT, koji obuhvata muziku, film i pozorište i traje četiri dana. 2021. je jubilarna deseta godina održavanja TAKT festivala i druga godina zasebnog filmskog takmičenja, iako je i na prethodnim festivalima bilo filmskih projekcija. Festival je otvoren za filmske stvaraoce iz celog sveta.

Nema ograničenja što se tiče jezika, ali ukoliko rad koji prijavljujete nije na srpskom ili engleskom, potrebno je obezbediti sledeće titlove u zavisnosti od kategorija:

  1. Dugometražni muzički dokumentarni film – srpski ili engleski
  2. Kratkometražni muzički dokumentarni film – srpski ili engleski
  3. Muzički video spot ne zahteva titlovanje, iako autor može obezbediti titlove ukoliko želi
  4. Kratki autorski neverbalni muzički film ne može sadržati narativni dijalog, ali autor takođe po želji može obezbediti titlove

Više o propozicijama i prijavi na www.taktfest.org

Pin It