Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...

kojim će se obeležiti 10 godina stvaralačkog rada ovog sjajnog muzičara.

Na ovom koncertu, u subotu, 17. septembra, sa početkom u 23h, biće predstavljene pesme kantautora Branimira Rosića u svedenim aranžmanima sa akcentom na svu njihovu lepotu i jednostavnost. Pesme na ovaj način nose jedan nov uvid u ono o čemu govore. Pored numera  sa albuma "Život je Tombola" i  "Tako moje oči vide", čućete i nove kompozicije koje su deo isključivo ovakve inkarnacije autora.

Akustična gitara, glas, usna harmonika, bubanj, bas - sva lepota akustične izvedbe, biće deo nastupa ovog poznatog umetnika.

foto 2

 Kompozitor, tekstopisac, gitarista i pevač, Branimir Rosić, ozbiljniju karijeru počeo je kao autor i frontmen "Branimir i neprijatelji", nakon dekade klupskih nastupa širom regije. Prvi album "Tako moje oči" objavljen 2009/10 godine, donosi singl "Samo ljubav me čini srećnim", sa kojim je pobedio na Hello-konkursu, propraćen video spotom. Široj publici je naročito poznat kroz saradnju sa Manu Chao-om, i dva nastupa - u Novom Sadu (Hala Spens) i Beogradu (Hala Sportova) 2012/13 godine.

Saradnja je kulminirala izdanjem albuma i singla "Život je Tombola", snimljenim u Sarajevu u saradnji sa poznatim muzičkim producentom Đani Pervanom (Letu Štuke, Darko Rundek). Tokom svoje karijere Rosić stoji iza mnogobrojnih uspešnih nastupa na Exitu, Beer Festu, Arsenal festu, Festivalu uličnih svirača… a, svakako, ne treba zaboraviti ni sjajne klupske nastupe od Zagreba, Sarajeva, Mostara, Novog Sada, Osijeka, Tuzle, Kragujevca.

 

Na TAKT festivalu ekskluzivno Branimir Rosić ce proslaviti deset godina svog stvaralačkog rada. Na ovom koncertu biće predstavljene pesme kantautora Branimira Rosića u svedenim aranžmanima sa akcentom na svu njihovu lepotu i jednostavnost. Pesme na ovaj način nose jedan nov uvid u ono o cemu govore. Pored numera  sa albuma "Zivot je Tombola" i  "Tako moje oči vide" čućete i nove kompozicije koje su deo isključivo ovakve inkarnacije autora. Akustična gitara,glas,usna harmonika, bubanj, bas. Jednostavno koncert živo i akustično.

U subotu, 17. septembra, očekuje nas još jedan fenomenalan nastup ovog muzičara, u Novom Sadu, i to na Takt festivalu!

 branimir plakat

 

Pin It