Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Loading Theme Customizer. Please wait...

Ovogodišnji TAKT se održava od 23. do 26. septembra u Novom Sadu. Prijave za takmičare su otvorene do 31. jula 2021. godine. Pozivamo vas da zajedno obeležimo deset godina postojanja našeg i vašeg festivala. Zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta www.taktfest.org.

TAKT Fest je multimedijalni, interkulturalni festival koji se organizuje deseti put za redom u Novom Sadu. Počeo je kao festival koji je pružao podršku onima koji nisu imali prostora na velikim festivalima. Tokom godina, postali smo internacionalni i prepoznatljivi po promociji i negovanju autentičnog umetničkog stvaralaštva.

Takmičari dolaze sa i bez iskustva, afirmisani i neafirmisani, a osim u takmičarskom muzičkom delu festivala, učestvuju i u svim ostalim aktivnostima tokom četvorodnevnog programa: filmskom i pozorišnom delu, performansima, koncertima, tribinama, radionicama i druženju sa učesnicima iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Hrvatske, Poljske, Slovačke, Francuske i iz drugih zemalja.

Na sajtu: www.taktfest.org mogu se naći svi potrebni podaci, kao i propozicije. I ove godine vas, osim nastupa i takmičarskog dela, čekaju nastupi regionalnih izvođača, tribine, projekcije filmova i mnogi drugi sadržaji Vidimo se na TAKT-u!

Pin It